Barret Values Centre – Barrett Certified Consultant 1+2

Certificeringen

Som Barrett Certified Consultant 1+2, bruger jeg værktøjerne og ressourcerne fra Barrett Values Centre til at hjælpe og støtte mine kunder i deres personlige, ledelsesmæssige og kulturelle transformation.

Værktøjerne kan bidrage til at definere et handlingsrettet “vejkort”, der bliver en integreret del af din ledelsesmæssiges udviklingsplan og forretningsstrategi.

Kulturanalyserne og de øvrige værktøjer er blevet brugt til at måle værdierne i over 6.000 organisationer og hos 3.000 leder i 94 forskellige lande. De hjælper med at sikrer en helhedsorienteret transformation i virksomheder, hos NGO organisationer, statslige og kommunale institutioner, samfund, skoler og i nationer.

Kulturanalyserne er tilgængelige i mere end 50 forskellige sprog.

Jeg tror på at organisationer, teams, skoler, nationer og samfund, fungerer bedre når ledere er fokuserede på at bygge værdidrevne kulturer til gavn for mennesker og samfundet. Jeg tror på – at når du er i stand til at måle din kultur, så kan du gøre noget ved den!

Jeg vil gerne vide hvad kulturanalysen kan gøre for mig – mit team og min organisation

Kulturanalyserne er et fantastisk detaljeret værktøj til at måle den vigtige kultur i organisationer, teams og hos ledere. Jeg er nysgerrig på, hvordan en kulturanalyse kan hjælpe mig/os.