Find din ledergnist med lederudvikling

Jeg tilbyder lederudvikling, der hjælper dig med at finde ledergnisten, så du bliver en bedre leder og gladere for dit arbejde.

Jeg brænder nemlig for at arbejde med ledere, der har hjertet på rette sted og som ønsker at udvikle sig for at blive den bedste version af sig selv.

Det kalder jeg autentisk ledelse

Når du arbejder med lederudvikling og personligt lederskab, får du adgang til nye redskaber i din ledelsesmæssige værktøjskasse, som automatisk vil komme dig til gode i mange forskellige henseender.

Man kan faktisk sige, at lederudvikling hjælper dig med at udvikle en bedre og mere balanceret “autopilot”, der både styrker dig som privatperson og i dit arbejdsliv som leder.

Resultatet er gladere og mere engagerede medarbejdere, en sundere og mere bæredygtig arbejdskultur og en stærkere organisation, der er bedre rustet til at nå sine mål.

Vil du have glæde og mening i dit arbejdsliv?

Som leder ved du, at ledergerningen til tider kan være både udfordrende og særdeles krævende.

Lederskab kræver både høj faglighed, kulturforståelse og organisatorisk tæft, og som leder navigerer du i en kompleks hverdag, hvor der er mange hensyn at tage.

Oplever du af og til, at der kan være lidt for mange svære beslutninger at tage på én gang? At du kommer til at gå på kompromis med dig selv, når du leder andre på rette vej? Savner du tid og plads til at udvikle dit personlige lederskab?

Så er et af mine lederudviklingsforløb måske noget for dig.

Vælg imellem tre forskellige forløb

EFFEKTIV LEDERCOACHING OG LEDERSPARRING

Ledercoaching og -sparring er forløbet til dig, der ønsker at skabe en forandring i din lederrolle – uanset om det er specifikke udfordringer eller mere generelle forhold, du har brug for at håndtere.

Her får du de værktøjer, du skal bruge for at være den bedst mulige leder for din organisation.

EKSISTENTIEL LEDERCOACHING

Eksistentiel ledercoaching er for dig, der er klar til at grave lidt dybere og udfordre dig selv på et personligt plan.

Forløbet udvider din indsigt i dig selv og din ledergerning. Jeg guider dig på din udviklingsrejse, så du finder frem til de udfordringer, der holder dig tilbage, og sammen afdækker vi det uudforskede potentiale, der kan løfte dig og dit arbejdsliv til nye højder.

SUPERVISION AF LEDERTEAMS

Til grupper af ledere, der ønsker at udvikle sig i fællesskab, tilbyder jeg supervision af lederteams.

Med supervision faciliterer jeg en fast ramme hvori du og dit team kan tale frit om vanskelige sager, udveksle idéer og trække på hinandens styrker. Her får I de værktøjer, I skal bruge for at blive velfungerende som team, så I har de bedste betingelser for at bidrage til jeres organisations konkurrencedygtighed, innovation og udvikling.

Skræddersyede løsninger til dig og din organisation

Alle lederudviklingsforløb er skræddersyede, så de passer til dig og de specifikke udfordringer, som du, dit team og/eller din organisation står over for.

Vil du vide mere?

Kontakt mig med det samme på thobias@oplystlederskab.dk eller 40 92 00 31, og lad os snakkes ved om mulighederne.