En små gruppe analyse er et godt alternativ til en stor kultur analyse. Små gruppe værdi analysen er billig og effektiv, i forhold til at kortlægge og synliggøre kulturen i en mindre organisation, en afdeling, et team, en ledergruppe eller enhver anden form for gruppe.

En små gruppe værdi analyse kan gennemføres i organisationer eller grupper med op til 20 personer.

De vigtigste egenskaber ved en små gruppe analyse

  • Små gruppe analysen giver dig de samme data, som er tilgængelige i den kulturelle værdi analyse. Den eneste forskel er, at en små gruppe værdi analyse kun kan laves i en gruppe med op til 20 personer.
  • Resultatet af en små gruppe analyse kan bruges som afsæt til en meningsfuld dialog omkring, hvad der virker, og hvad der ikke virker i kulturen i det team eller i den organisation, der analyseres.
  • I stedet for at arbejde med den aktuelle og den ønskede kultur i en større organisation, arbejder du her med den aktuelle og den ønskede kultur en lille organisation, i teamet, i ledergruppen eller i andre former for grupper.

De vigtigste fordele ved en små gruppe analyse

  • En små gruppe analyse giver dig alle de nødvendige data til at kunne analysere kulturen i et team uden at skulle betale den fulde pris for den store kultur analyse.
  • Hurtig ekspeditionstid. En små gruppe værdi analyse tager mellem 2-4 uger at gennemføre, fra igangsættelse af analysen og frem til, at der foreligger en færdig rapport.
  • Analysen er let at tilpasse. Analysen kan tilpasses til de specifikke kulturelle og demografiske behov, der er vigtige.
  • En små gruppe analyse er tilgængelig i mange sprog og dialekter. Der kan let tilføjes flere sprog til analysen, f.eks. hvis teamet består af personer fra forskellige lande.
  • Hvis teamet på forhånd har nogle kerneværdier, kan I tilføje en analyse af de eksisterende kerneværdier, for at afgøre i hvor høj grad kerneværdierne reelt bliver ”levet” hos teamet.

Små gruppe analysen er blevet designet til at være en strømlinet og et prisbilligt alternativ til kultur analysen.