“DU TÆNDER LEDERGNISTEN I MIG”

Det er den tilbagemelding jeg ofte får, fra de ledere jeg arbejder med. Jeg har mange års erfaring i ledelsesudvikling, og jeg tilbyder målrettet ledercoaching og sparring til dig, der gerne vil være på forkant med fremtidens arbejdsmarked, og ønsker at blive udfordret på dit eget ledelsespotentiale.

Mit mål er at skabe ledere, der er den bedste version af dem selv, og har hjertet på rette sted, uanset om de skal lede sig selv, et team eller en organisation. Det kalder jeg autentisk ledelse. Lederudvikling gør dig til en bedre leder for mere engagerede ansatte, sikrer en sund og bæredygtig arbejdskultur, og styrker organisationen i at nå sit formål.

Jeg tilbyder 3 forskellige typer af lederudviklingsforløb.

Udviklingsforløbet bliver 100 % skræddersyet til dine behov og de udfordringer, du står med. Det gælder både varighed, indhold og metoder.

EFFEKTIV LEDERCOACHING OG LEDERSPARRING

Mange ledere oplever en hverdag præget af stor kompleksitet, der foruden en stor arbejdsbyrde stiller høje krav til faglighed, organisatorisk tæft og kulturforståelse. Ledercoaching og ledersparring er et effektivt udviklingsforløb til dig, der ønsker at skabe en forandring i din lederrolle – uanset om det er specifikke udfordringer eller mere generelle forhold, du har brug for at håndtere. Jeg giver dig værktøjerne til at være den bedst mulige leder i din organisation.

EKSISTENTIEL LEDERCOACHING

Er du klar til det næste, dybere skridt i din personlige udvikling? Eksistentiel coaching åbner et langt større perspektiv for dig i dit liv og i din ledergerning, end du troede var muligt. Jeg guider dig på din udviklingsrejse, finder frem til de udfordringer, der holder dig tilbage, og afdækker det uudforskede potentiale i dig, der kan løfte dit arbejdsliv til nye højder.

SUPERVISION AF LEDERTEAMS

Et velfungerende lederteam er essentielt for virksomhedens konkurrencedygtighed, innovation og udvikling. Med supervision faciliterer jeg en fast ramme, hvori lederteamet kan tale frit om vanskelige sager, udveksle idéer og trække på hinandens styrker, og dermed styrke både samarbejdsevner og sammenholdet.