Det dybere formål hos Oplyst Lederskab

Det handler om udvikling af fremtidens ledere, ansatte og organisationer –
og mest om mennesker

Hvad gør jeg?

Jeg bidrager med at sætte andre mennesker i stand til at skabe bedre organisationer – og derigennem en bedre verden med en højere grad af bevidsthed.

Hvordan gør jeg?

Jeg fokuserer gerne på at bruge styrken i forskellighed, bruger aktivt min intuition koblet sammen med sund fornuft og virker altid gennem en helhedsorienteret tilgang til udvikling af mennesker, ledere, teams og organisationer.

Thobias Laustsen

Støtteværdier

Både jeg og mine samarbejdspartnere har grundlæggende 4 såkaldte støtteværdier, som du altid kan regne med, er det fundament, vi opererer fra:

  1. Tillid – jeg møder alle mine interessenter i form af kunder, samarbejdspartnere, og enhver jeg møder på min vej, ud fra en grundlæggende tillid. Jeg tror på, at intentionen hos ethvert menneske, som udgangspunkt er godt!
  2. Ansvarlighed – Jeg forsøger altid at leve op til mit ansvar overfor de aftaler jeg laver. Det gælder både i forhold til at levere til tiden, i den højeste kvalitet og skræddersyet til mine kunders behov. Jeg forventer at blive mødt med samme ansvarlighed.
  3. Partnerskab – Alene kan jeg meget, sammen med andre kan jeg det meste. Jeg tror på at partnerskaber på tværs af faglighed og menneskelighed kan give kreative og innovative resultater, jeg ikke selv kan opnå som konsulent.
  4. Kontinuerlig læring – Enhver situation og enhver løst opgave giver anledning til selvreflektion, udvikling og læring. Jeg holder aldrig op med at være nysgerrig, når det kommer til læring!

Sådan arbejder jeg

Du kan kende mig på min høje faglighed, min passion for menneskelig og organisatorisk udvikling og mit store nærvær. Jeg har arbejdet med mennesker og organisationer i mere end 20 år – og sætter en ære i at udvikle mig hele tiden og være blandt de bedste indenfor mit felt.

Derfor arbejder jeg med de nyeste landvindinger indenfor ledelse med social intelligens, systemisk opstilling, udviklingspsykologi, bæredygtighed og fremtidens organisationer.

Kerneværdier

Udover de 4 støtteværdier, som er fundamentet for hvordan jeg arbejder, har jeg også 4 kerneværdier,
som hjælper mig med at gå i retning af Oplyst Lederskab’s dybere formål

ETIK

Jeg forsøger altid at have den højeste grad af etik i forhold til de organisationer og mennesker, jeg møder på min vej. Vi skylder hinanden, at forsøge, at gøre det bedste for det bedstes skyld! Det kræver, at jeg som konsulent ser hver eneste kunde og opgave som helt særlig med særlige behov og problematikker og muligheder.

PROFESSIONALISME

Jeg har en professionel tilgang til at løse de opgaver, som mine kunder betror mig. Uanset størrelsen eller karakteren af opgaven, analyserer jeg altid opgaven til bunds, inden jeg kommer med en helhedsorienteret løsningsmodel på problemet. Jeg tror nemlig ikke på quickfixes.

BEVIDSTHEDSUDVIKLING

Dybest set handler rigtigt meget i vores liv om, kontinuerligt, at udvide vores bevidsthed til stadig større niveauer. Det er vigtigt for mig, til enhver tid, at “så frø” der kan hjælpe organisationer og mennesker med at udvikle sig og “vokse sig større” – også når livet gør ondt!

KREATIVITET

Jeg tror på at kreativitet og innovation er noget af det allervigtigste, når det kommer til at sætte organisationer og mennesker i stand til at udleve deres fulde potentiale. Kreativiteten slipper energien fri til at skabe nye, innovative og gode produkter og løsninger til fremtidens organisationer.